Υπηρεσίες

Υπηρεσίες | Είμαστε μια ομάδα με τη δημιουργική ικανότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί ξεχωριστές εκδηλώσεις. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, δημιουργούμε μοναδικές στιγμές που εμπνέουν και αντιπροσωπεύουν τη δική σας προσωπικότητα και στιλ. Το επίπεδο των υπηρεσιών μας προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στο ύφος και στο budget που ο ίδιος επιθυμεί.


Γάμος | Προσφέρουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε μαζί σας καθ’όλη την διάρκεια προγραμματισμού του γάμου σας, με την έρευνα και επιλογή της τοποθεσίας της εκδήλωσης και τους επαγγελματίες του είδους, τη διαχείριση του προϋπολογισμού και το χρονοδιάγραμμα, το θέμα και τη διακόσμηση του γάμου και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την δική σας ιδιαίτερη ημέρα.

home slider 4

Βάπτιση | Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό όλων των λεπτομερειών της προετοιμασίας της βάπτισης με βασικό κριτήριο να ταιριάζει στην αισθητική και τον προϋπολογισμό σας. Προτείνουμε ολοκληρωμένες θεματικές προτάσεις για την βάπτιση που συμπεριλαμβάνουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου την εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης.

home slider 6

Εκδηλώσεις | Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε κάθε είδους εκδήλωση, είτε πρόκειται για μια επέτειο, για ένα πάρτι γενεθλίων, ένα αρραβώνα, το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς ή απλά ένα επαγγελματικό δείπνο.

home slider 5