Προφίλ

Η Concept Events Planning είναι μια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, που σχεδιάζει και διαχειρίζεται ολοκληρωμένα κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Χαριτοπούλου, εξειδικευμένη στο χώρο του Event Planning και Interior Design, μετά από σπουδές στο Istituto Europeo di Design του Μιλάνου. Το γραφείο λειτουργεί ως Interior Design Studio εδώ και 35 χρόνια και από το 2008 προσφέρει και Event Planning υπηρεσίες. Εκτός από την εκπαίδευση και την εμπειρία μας, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την διακόσμηση των εκδηλώσεων ανάλογα με το στυλ της εκδήλωσης.

Στην Concept Events Planning δημιουργούμε μαζί ένα όραμα για την εκδήλωσή σας και μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια φροντίζουμε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Σας συμβουλεύουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες ιδέες, έτσι ώστε να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τις πλέον σωστές επιλογές για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

about-us

Οι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, καθώς και η "φρέσκια" διάθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιθυμία να προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, αποτελούν το δυνατό μας σημείο στην οργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων.